maandag 5 december 2011

Rob Maas Reputatie Management Test 1.

Je schrikt je natuurlijk rot als je opeens berichten ziet verschijnen dat je failliet zou zijn, of daar op afstevent omdat je ontevreden klanten zou hebben. In ons geval is daar gewoon aantoonbaar niets van waar, maar zodra het ergens gepubliceerd wordt, lijkt het waar !

Internet is je vriend , maar kan ook je vijand worden. Want het is redelijk eenvoudig om iemand via posts op Kassa en Radar te beschadigen. De posts worden weliswaar snel verwijderd, maar de Google Cache achtervolgt je veel langer !

Elke idioot kan tegenwoordig van alles over je roepen zonder daar enig bewijs voor aan te voeren. Websites als Kassa en Radar onderkennen dat redelijk snel en reageren adequaat , dat moet gezegd worden ! Helaas blijft Google hier consequent roet in het eten gooien. Reeds verwijderde berichten blijven nog heel lang in de Search Results te voorschijn komen nadat de onheuse berichten al lang verwijderd zijn. Een vervelende situatie waar je verder weinig aan kunt doen.

In onze huidige situatie zijn we wel gedwongen om verder te kijken en ons zeer diepgaand te verdiepen in de mogelijkheden en valkuilen die valse beschuldigingen op Internet met zich meebrengen.

De betreffende Poster verschaft ons gelukkig (en zonder dat hij het in de gaten schijnt te hebben) genoeg materiaal om hem uiteindelijk succesvol voor de rechter slepen.

Wel een beetje jammer dat hij zich in het buitenland bevindt (schuilhoudt).

We houden u op de hoogte !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten